Miljø•Bo A/S er boligudlejningsselskabet I NP Holding koncernen, et ejendomsinvesterings- og udviklingsselskab stiftetog ejet af Niels Pedersen tilbage i 1985. Hovedaktiviteterne har gennem årene været investering og byggeri med fokus på nyere og velbeliggende boligudlejningsejendomme. Miljø• Byg&Bo A/S har årelang erfaring med udvikling og optimering af nicheejendomme, og har siden sidst i 90’erne opført adskillige markante boligprojekter primært i København og Århus.

Vi er inde i en spændende udviklingsproces, der er stigende fokus på aktiviteterne på Fyn – og specielt i Odense. Historisk har vi ikke investeret af betydning i boligmarkedet i Odense, men vi har stor tiltro til den massive byudvikling der ligger foran os, der er rigtig gode perspektiver de kommende år – og derfor har vi nu for alvor valgt at gå ind i udviklingen af nye boligprojekter i og omkring Odense.

Vi ser og udvikler mulighederne i sagerne før andre. Vi er en lille u-kompleks organisation, hvor vejen fra ideer – og fra beslutning til handling er kort, det medvirker til at processen er dynamisk og meget enkel. Vi kan agere hurtigere på aftrækkeren, hvilket vi ser som en stor force. Vi er en lille dynamisk og kreativ organisation, der til stadighed er på udkig efter nye og spændende projekter med udviklingspotentiale – vi gør som udgangspunkt ikke altid ligesom de andre – og vi arbejder ud fra en filosofi om, at det meste kan lade sig gøre – og det bedste resultat opnås via gode relationer og troværdige partnere.

Forretningsområderne omfatter forvaltning af ejendoms- og venture investeringer. Koncernen råder over en egenkapital på en kvart mia. og porteføljen omfatter 500 boliglejemål primært beliggende i København, Århus og på Fyn.

 

-VENTURE-

Niels Pedersen har uafhængig af sine primære aktiviteter indenfor ejendomssegmentet i regi af NP Holding A/S gennem de sidste 20 år været involveret i en række danske små og mellemstore virksomheder – både via investeringsandele og netværk. Herunder fremgår nogen af de spændende virksomheder der har været investeret i.