Thygesminde Allé

Der er lagt mange tanker i udviklingen af denne del af Thygesminde i Fredericia. C-Housene danner deres eget lille kvarter med svungne stilleveje uden gennemkørende trafik.

C-House er en enkel og modernistisk nordisk bolig. Husene er i to etager på i alt 132 kvm. Overalt i boligen er der optimale lysforhold – også i vintermånederne. Et C-House er indrettet, så det fungerer for beboerne. De lyse, gedigne rum er udtænkt med henblik på, at kvadratmetrene skal kunne udnyttes optimalt ligegyldig hvilken indretning, man foretrækker. Lejlighederne er udstyret med komfur, emhætte, køle-/fryseskab samt opvaskemaskine.

Udvendig fremstår facaderne i hvidt puds med mahogniklink som kontrast. Et udseende der leder tankerne hen mod den populære funkisstil. Denne stil understreges endvidere af et sårdeles holdbart listetag af tagpap med karakteristiske “ribben. 

Alle husene har egen carport, gårdterrasse, tagterrasse og have og husenes forskudte placering betyder, at haverne er meget ugeneret på trods af, det er rækkehuse og de fine levende hegn.

Kom og oplev det hele selv.

Kontakt os på 64762164 for at høre om lejlighederne og mulighederne for fremvisning.

 

Moderne lejligheder

– Naturskønne omgivelser

– Børnevenligt område

– 2 etager på i alt 132 kvm

Se plantegning her

 
 
 

Ejendommen ligger i naturskønne omgivelser lidt udenfor byen tæt på indkøb, skole og daginstitutioner. 

Indkøb: 800 m. / 950 m.

Offentlig transport: 700 m.

Motorvej: 6 km.

Byggeår: 2007

Energimærke: C

Altan/terrasse: Ja

Husdyr tilladt: Nej

Mulighed for parkering: Ja, egen carport

Opskrivning til venteliste
 

Miljø-Bo A/S