Stege Havn / Vejerboden

Disse skønne arkitekttegnede rækkehuse som er opført af os har en fantastisk beliggenhed med skøn panoramaudsigt ud over vandet mod Stege Havn, havneindløb samt Stege by. Alle boliger har gennemlyste opholdsrum samt et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier mod vandet. Der er flere forskellige størrelser af boliger lige fra 89 – 143 kvm. alle lavet i materialer af høj kvalitet, parketgulv i alle opholdsrum, Svanekøkken samt stort og lækkert badeværelse med vaske-/tørremaskine. Skyde partier i form af solafskærmning på de store udvendige vinduespartier. Der er til alle boliger en stor altan på 1 sal samt en dejlig terrasse i stueplan.
Den meget engagerede ejerforening sørger bl.a. for pæne og præsentable fællesområder. 
Der er tilknyttet egen badebro til ejendommen.
Der kan gives tilladelse til at anvende huset til såvel feriehus som helårsbolig, alle boliger har ikke bopælspligt.
Stege By har eget bryghus samt biograf og flere steder – såvel i byen som på landet – hvor du kan opleve og smage lokal produktion af fødevarer som økologiske grøntsager, økologisk kød, samt produktion af vin, bolcher, chokolade mv.
Møn byder på en storslået natur med smukke landskaber – Møns Klint med sine høje tinder og Østersøen med adskillige gode sandbadestrande.

Kontakt os på 64762164 for at høre om lejlighederne og mulighederne for fremvisning.

Liebhaver i vandkanten

– Eksklusive og fredelige omgivelser

– Panoramaudsigt til Stege Havneindløb

– Materialer af høj kvalitet

 
 
 

Stege by byder på et fint udbud af cafeer og restauranter. samt lystbådehavn. Køreafstand fra København er under 1,5 time.

Indkøb: 200 m. / 350 m.

Offentlig transport: 600 m. / 700 m.

Motorvej: 25 km.

Byggeår: 2007

Energimærke: B

Altan/terrasse: Ja, begge.

Husdyr tilladt: Nej

Mulighed for parkering: Ja

Opskrivning til venteliste
 
 

Miljø-Bo A/S