Olof Palmes Allé

Lækre og attraktive 2-2½ værelses lejligheder i Olof Palme Parken ved Århus N ved Skejby Sygehus!
Der er i ejendommen 40 arkitekttegnede boliger med materialer af høj kvalitet og god indretning. Alle lejligheder er ca. 60 m2 og har lyse gulve i ask, store vinduespartier samt en stor altan/terrasse på 8 m2. Herudover findes en ca. 109 m2 stor fælles tagterrasse med spa til fri afbenyttelse af beboerne.  Lejlighederne er opført i materialer af høj kvalitet med lækkert køkken og bad med nye hårde hvidevarer, opvaskemaskine samt vaskemaskine.  Der er udsigt til grønne områder og sti til Skejbycentret. 
Nogle lejligheder er 2½ værelses og har 2 soveværelser og fælles køkken/alrum og er derfor velegnet som dele-lejligheder. Andre lejligheder er med 2 værelses med værelse + stue/køkken. Der er elevatortårn i midten af ejendommen der forbinder alle 3 etager med gangbroer.

Århus byder på museer i verdensklasse, fremragende shopping, havn, strand og skov og samtidig er det landes højeste koncentration af studerende. Det gastronomiske niveau er højt, atmosfæren er livlig og caféerne fyldte. 

Kontakt os på 64762164 for at høre om lejlighederne og mulighederne for fremvisning.

Skønne lyse lejligheder

– Lejligheder på ca. 60 m2

– Alle lejligheder har enten
  altan eller terrasse

– Fælles tagterrasse med spa

Se plantegning for 2 vær. her
Se plantegning for 3 vær. her

 
 
 

Aarhus har attraktioner og museer for enhver smag og interesse. Bus til centrum kører lige forbi ejendommen og den nye letbane har stoppested tæt på.

Indkøb: 1,5 km.

Offentlig transport: 50 m.

Motorvej: 6 km.

Byggeår: 2009

Energimærke: B

Altan/terrasse: Ja.

Husdyr tilladt: Nej

Mulighed for parkering: Ja

Opskrivning til venteliste
 
 

Miljø-Bo A/S