Herredsgade 41, Ulfborg

Læs mere om vores spændende projekt nedenfor

Ulfborg: en mindre stationsby med en helt unik placering.

Ulfborg har omkring 2000 indbyggere og et opland på ca. 7000 indbyggere. Herved kommer Ulfborg til at agere handelscentrum med flere dagligvarebutikker, tøj- og brugskunstsbutikker. Endelig er der også et lægecenter i Ulfborg med tre læger.
Ulfborg er en stationsby, det er derfor let at komme til de større byer som Ringkøbing og Holstebro, uden brug af bil. Toget kører en gang i timen både mod Ringkøbing og Holstebro.

I Ulfborg bliver foreningslivet vægtet højt, og det er derfor et bredt udbud af aktiviteter via foreninger; både for børn, voksne og seniorer. Fordi Ulfborg vægter aktiviteter for alle meget højt giver det gode muligheder for at tre generationer kan bo i samme by.
Det sociale samvær og ansvar for byen er også i højsæde i Ulfborg. Eksempelvis støttes byens Hakkedrenge og Blomsterpiger økonomisk af kommunen. Hakkedrengene og Blomsterpigerne er med til at holde byens grønne områder pæne. Der er naturligvis flere aspekter i det at være en del af Hakkedrenge eller Blomsterpigerne; en ting er ansvar og ejerskab for byen, noget andet er det sociale. Her mødes man og får snakket, drøftet stort og småt, får frisk luft og rørt sig.
Tinghuset er et fyrtårn for kultur og sammenværd i Ulfborg. Her er aktiviteter for børn i skolernes ferier, sangaftner, koncerter, foredrag og udstillinger.

Endelig er Ulfborg helt unikt placeret med let adgang til meget forskelligartet natur: hede, plantager, indlandsklitter og Vesterhavet. Fra Ulfborg er det forskellige cykel- og vandrestier ud i de naturskønne omgivelser.

Er man naturelsker, men også holder af at have byens bekvemmeligheder tæt på; så er Ulfborg et oplagt sted at slå sig ned, hvad enten man er børnefamilie eller seniorer.

 

Information

  • Naturskøn beliggenhed: tæt på plantager,
    klitter, Vesterhavet og Nissum Fjord
  • Tæt på flere forskellige indkøbsmuligheder
  • Tæt på offentlig transport
 

Miljø-Bo A/S