Dronningholmsvej 1

Læs mere om vores spændende projekt nedenfor

Dronningholmsvej ligger kun få minutter fra Svendborgs hyggelige handelsgader, forskellige beværtninger og unikke havnemiljø. Beliggenheden er ideel hvis man holder af byens udbud, havnens atmosfære og samtidig gerne ville kunne trække sig tilbage i roligere omgivelser. 

Dronningholmsvej 1 i Svendborg er en meget kuperet grund med en karakteristisk stensætning og store flotte træer. Den nye bebyggelse skal udnytte grundes særlige kendetegn, således at det bliver helt unikt, da den placeres ind i skråningen og henter inspiration fra træer og grønning. Men også falder i tråd med områdets øvrige boliger.
På Dronningholmsvej er planen at opføre ca. 18 lejligheder i 2 ½ etage. Der vil være tre forskellige typer af lejligheder: to forskellige typer i flere plan samt en i kun et plan.

Boligerne, der bliver mellem 73 og 93 m2 vil være fordelt på hhv. 3 og 4 værelser + stort køkken alrum og 1-2 badeværelser, vil være attraktive for flere forskellige aldersgrupper.

 

Området

Svendborg er Fyens tredje største by med knap 27.350 indbyggere. Byen ligger utrolig smukt og er en havne- & søfartsby som byder på masser af muligheder.

 

 
 
 

Interesseliste

Bevar overblikket og få direkte besked ved at skrive dig/Jer på vores interesseliste og få nyhederne først.

 

 

Nyheder

Se de seneste nyheder vedr. Dronningholmsvej 1 her.

 

 

Miljø-Bo A/S